Comunicate de Presa

ROMEXPO lansează Bucharest DigIT Expo – evenimentul dedicat industriei digitale

În contextul evoluției permanente a domeniului digital și dezvoltării serviciilor IT în cadrul companiilor mici și mijlocii din România, ROMEXPO anunță lansarea unei noi expoziții: Bucharest DigIT Expo.

Evenimentul are loc între 12 – 15 iunie și se adresează specialiștilor care înțeleg provocările și oportunitățile digitalizării și inovației tehnologice.

Bucharest DigIT Expo – expoziţia erei digitale –  este platforma de afaceri ideală pentru prezentarea produselor şi serviciilor specifice, dar şi a noutăţilor reprezentative pentru una dintre cele mai competitive industrii.

Expoziția vine cu soluții digitale pentru sectoare importante, cum ar fi: telecomunicațiile (rețelele de date 5G), sănătatea, agricultura, dar și cu multe recomandări în ceea ce privește serviciile de securitate și cloud.

O componentă importantă a expoziției este programul de evenimente conexe. Acesta a fost conceput pentru a atrage factorii de decizie din domeniu și pentru a reuni furnizorii și cumpărătorii într-un mediu de business adecvat.

Astfel, prezentările și seminariile organizate de ROMEXPO, împreună cu partenerii săi  în cadrul DigIT Expo, contribuie la realizarea unei atmosfere potrivite pentru comunicare și interacțiune între profesioniștii din acest sector.

Informații suplimentare despre manifestare pe: www.digitexpo.ro

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Read more

Newsletter